Psycholoog Tilburg
Energieplein 52
5041 NH Tilburg
info@psycholoogtilburg.com
psycholoog tilburg banner
Psycholoog Tilburg is er voor u, wanneer u hem nodig heeft psycholoog tilburg

Psycholoog Tilburg

psycholoog tilburg psycholoog tilburg aloys
Aloys van der Schot, psycholoog in Tilburg
Psycholoog Tilburg is Psycholoog NIPPsycholoog NIP
Aloys is gezondheidspsycholoog of GZ-psycholoogGZ-Psycholoog
Psycholoog BIG registerBIG-geregistreerd

Relatietherapie bij Psycholoog Tilburg

Relatietherapie voor jullie?

Komen u en uw partner er zelf niet meer helemaal uit en lijkt jullie relatie alsmaar verder te stagneren? Domineren ruzies en problemen jullie relatie? Dan kan ik jullie hier als erkend relatietherapeut helpen. 

Ieder koppel ervaart weleens problemen en geen enkele relatie is zonder problemen. Het belangrijkste is dan ook dat het fundament van de relatie klopt, waardoor het maken van ruzie zelf als niet verkeerd kan worden beschouwd. Ruzie kan hier namelijk als een uitlaatklep worden gebruikt voor opgekropte en weggedrukte gevoelens en emoties en kan zeer verlichtend werken voor beide partners.
Wanneer de partners na het ventileren van hun gevoelens en emoties de relatie direct weer op een positieve manier kunnen oppakken, dan betekent dit dat de relatie op een goed fundament is gebouwd. Een dergelijke relatie is dan ook in staat om bijna alle moeilijkheden die voorbij kunnen komen te trotseren.
 

Passen we nog wel bij elkaar?

Hoe u weet of uw partner nog steeds wel de juiste persoon voor u is (en andersom ook) zijn belangrijke gevoelsvragen. Als relatietherapeut kan ik u hier helpen door samen met jullie op zoek te gaan naar de antwoorden die binnen in jullie zelf liggen.
Vaak is het erg lastig om deze vragen zonder een onafhankelijke deskundige te beantwoorden. Dit komt doordat wij als menszijnde vragen beantwoorden door te kijken naar hoe wij ergens over denken, terwijl dergelijke vragen beantwoord dienen te worden op basis van ons gevoel. Wanneer vragen als deze namelijk via het verstand worden beantwoord, dan zult u op verschillende momenten op verschillende antwoorden komen.

Bijvoorbeeld: net na een ruzie zal u de vraag of uw partner goed bij u past veel negatiever beantwoorden, dan na een romantisch diner. Hoe u uw eigen gevoel en uw ware gevoelens voor uw partner kan nagaan voor de beantwoording van deze vragen is dan ook één van de belangrijkste onderwerpen van relatietherapie. 
Als ervaren psycholoog en relatietherapeut heb ik vanuit mijn psychologenpraktijk te Tilburg inmiddels vele partners mogen helpen met het achterhalen van hun ware gevoelens, het oplossen van diepliggende problemen en het op een goede manier herpakken van de relatie. Zelfs wanneer de situatie geheel verloren lijkt is er met relatietherapie veel te bereiken.
Wanneer u meer wilt lezen over de ervaringen van cliënten die bij psycholoog Tilburg in behandeling zijn geweest, kunt u hier terecht.


Psycholoog Tilburg biedt hulp in verschillende stadia

De relatieproblemen tussen u en uw partner kunnen al een langere tijd tussen jullie in bestaan. Sommige problemen zijn dermate ver ontwikkeld en/of bestaan dermate lang dat één of beide partners de positieve aspecten van de relatie niet meer kunnen zien. Zelfs in deze situatie is het heel goed mogelijk om elkaar weer helemaal opnieuw te vinden. Wanneer jullie beide reeds ervoor hebben gekozen om het te beëindigen, kan de psycholoog of therapeut u hulp bieden bij het op de juiste manier oplossen van de relatie.
 

Stel vrijblijvend uw vraag

Neem hier contact op met Psycholoog Tilburg voor al uw vragen over relatietherapie (u wordt hier doorgelinkt naar het online contactformulier van deze website). Doorgaans geef ik binnen 24 uur een reactie op uw vraag of bericht.

Heeft u vragen?

psycholoog tilburg
Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: contact psycholoog tilburg
Psycholoog Tilburg is lid van: nederlands instituut van psychologenNIP nederlands instituut psychologen